VIŠE

Danijela Nedeljković: Na NLP Practitioner-u sam manifestovala posao svojih snova

Danijela Nedeljković: Na NLP Practitioner-u sam manifestovala posao svojih snova

Kada sam krenula na NLP Practitioner u NLP Energy House-u glavni cilj koji sam na prvom modulu postavila sebi bio je da pokrenem sopstveni biznis. Sedela sam nedavno sa prijateljicom na kafi i ćaskala. Dok smo pretresale šta se novo desilo u našim životima, kažem: Glavna vest – otvorila sam Rekreativni centar za um, duh i telo “House of Energy”. Pogledala me je u čudu i izustila: Zar već? Pa o toj ideji si mi pričala kada smo se videle poslednji put, pre nekoliko meseci.

Danijela Nedeljkovic, NLP Energy HouseZastala sam na trenutak i osvestila činjenicu: Ja sam za samo nekoliko meseci ostvarila jedan od najvažnijih životnih ciljeva – pokrenula posao svojih snova. Bilo je dovoljno da završim NLP Practitioner i na listu papira na kome sam napisala taj cilj sa neopisivom srećom dodam velikim slovima: OSTVARENO!

Zaista, kada upoznate metode NLP-a, aksiome, uverenja, NLN nivoe, doživećete fantastične promene za vrlo kratko vreme. Tako sam i ja za samo osam meseci uspela da širom otvorim svoje vidike, otkrijem potencijale u svim aspektima mog života.

Ipak, najvažnija stvar koju sam postigla na ovom fenomenalnom putovanju u Nišu bila je ta što sam istinski upoznala sebe, povećala svoje samopouzdanje, samopoštovanje, razvila razumevanje za sebe i druge a samim tim poboljšala komunikaciju sa svojim okruženjem.

Uz NLP sam oslobodila svoj potisnuti identitet i uz precizno postavljene korake zajedno sa trenerima Darkom i Milicom, manifestovala svoj Rekreativni centar za um, duh i telo “House of Energy” koji danas, u divnom poslovnom prostoru koji sam kupila, sa uspehom organizuje radionice za lični rast i razvoj, časove joge, teretanu, masažu,Theta healing i Reiki.

Tu nije kraj. Sada sam na NLP Masteru. Sa još većom radošću nastavljam rad na sebi spremna za nove velike uspehe koji stižu!

Danijela Nedeljković, vlasnica Rekreativnog centra za um, duh i telo “House of Energy” u Knjaževcu