VIŠE

Dragana Vukajlović Krstović: Uz NLP sam krenula na divno “putovanje sa Pijem”

Dragana Vukajlović Krstović: Uz NLP sam krenula na divno “putovanje sa Pijem”

Dete je postalo moj glavni pokretač ideja. Uz njega sagledavam svet na potpuno drugačiji način i kao i svaki roditelj, odjednom vidim šta ovom svetu fali kada su deca u pitanju. Kako dosta čitamo sa njim, primetila sam da ne postoje knjige za decu koje ih ujedno i uče i programiraju na prave vrednosti. A u današnje vreme, kada roditelji ne stižu da provode onoliko vremena sa decom koliko bi želeli, knjiga može da bude odličan saveznik.

Dragana Vukajlovic Krstovic, Putujte sa Pijem, NLP Energy House 1I rešila sam da ostvarim svoj cilj – iskoristim svoje znanje iz NLP-a i napišem knjigu za decu kroz koju mogu mnogo da nauče o kontinentima, životinjama, ali i odnosima, pravilnoj komunikaciji i saosećanju. Praktično, da i deca imaju svoj mali priručnik o pravilnom odrastanju i sticanju pravih vrednosti.

Tako je nastala knjiga “Putujte sa Pijem” – edukativna publikacija za decu bazirana na NLP metodi.

Dragana Vukajlovic Krstovic, Putujte sa Pijem, NLP Energy House 5Simbioza tehnika NLP-a i Reikija koje sam stekla u NLP Energy House-u je jako uticala na moj život i bila okidač da se upustim u “divnu avantru sa Pijem”. Kroz NLP sam godinama postepeno radila na sebi, na osnaživanju svojih ideja, na boljoj komunikaciji, na jasnijoj viziji onoga što želim, na pravilnom definisanju ciljeva. A Reiki je postao moj šlag na torti – naučila sam kako da ponovo provodim vreme sa samom sobom i time jasnije odredim šta je to što želim. I nove ideje za realizaciju starih su počele same da naviru. Najviše što sam dobila praktikovanjem NLP-a i Reikija jeste mir koji sam našla sa samom sobom.

Zato od srca poručujem svima: Usudite se da radite i ono za šta niste verovali da ste sposobni, a privlači vas. Možda nećete imati rezultate, a možda se baš iznenadite kad shvatite da ste živeli sa pogrešnim uverenjem da za nešto niste sposobni. Pronađite ili stvorite unutrašnji mir i dozvolite sebi da verujete da se čuda dešavaju, i to baš vama.

Prihvatite život kao igricu sa mnogo nivoa, na nekima se neko vreme zaglavite, kroz neke prođete očas posla, ali poenta svega jeste da stalno nadmašujete sebe i igrate se. Da, igrajte se.

Dragana Vukajlović Krstović, autorka knjige “Putujte sa Pijem”