VIŠE
Slide background

Želiš da konačno razumeš sebe i svoje emocije?

Želiš da prihvatiš i voliš sebe baš takvu kakva jesi?

Želiš da pokreneš svoju jaku žensku energiju i živiš život kakav želiš?

POSTANI ENERGY FIT ŽENA!

ZAŠTO JE VAŽNO DA PROBUDIŠ

ŽENSKU ENERGIJU?

Budi iskrena. Koliko često pomisliš da ti u životu nešto nedostaje? Koliko puta pomisliš da nisi dovoljno dobra, žena, majka, sestra, prijateljica… Bez obzira na realnost, često nam padne na pamet kako bi trebalo da imamo bolju liniju, partnera, posao, auto…?

Svim ženama, bez obzira na godine, materijalni status, uspeh, dešava se da imaju sumnje, strahove, da se često preispituju jer im okolina i društvo nameću određene standarde i očekivanja. Pa tako ispada da treba imati ovakav posao i partnera, ovoliko dece, 90x60x90 dimenzije tela itd…

A onda na sve to i same sebi nametnemo još mnogo dodatnih očekivanja. I šta se dešava? U stresu smo, često ljute i besne što ne stižemo sve, što nismo u stanju u kakvom “želimo”, odnosno “žele” da budemo. I ko onda strada? Naše zdravlje i naši odnosi. Nemamo strpljenja i ne umemo da kanališemo svoju energiju na prave stvari.

ŠTA JE ŽENSKA ENERGIJA?

Kako bismo svoj kvalitet života podigle na viši nivo i živele po svojoj meri, potrebno je da naučimo da upravljamo svojom ženskom energijom.

Ženska energija je izuzetno jaka energija stvaranja i podržava nas da kreiramo život kakav želimo i da prihvatimo sebe na pravi način. Ova divna energija se izražava kroz stvaranje, rođenje, isceljenje, otvorenost, materinstvo, negovanje, ljubav, razumevanje, saosećanje, uvid, intuiciju, mudrost, harmoniju, senzualnost…

Ukoliko u našem telu zbog okruženja postoje energetske blokade, ta ženska energija ne može da cirkuliše. Zato se dešava da su neke žene više u kontaktu samo sa nekim aspektima svoje ženske energije. Na primer, možda su u potpunosti usaglašene sa majčinstvom, ali ne i sa vlastitom senzualnošću.

ZAŠTO SAM KREIRALA RADIONICU? 

Razumljivo je da su mnoge od nas suzbile ovu energiju kako bismo se suočile sa savremenim načinom života. Danas je zapravo teško pokazati saosećanje i razumevanje kada se od nas očekuje da budemo konkurentne na radnom mestu, na primer.

Zato sam kreirala ovu jedinstvenu radionicu za sve žene koje žele da rade na svom ličnom i duhovnom razvoju, koje žele da ponovo probude svoju žensku energiju, da budu Energy Fit. 

U nju sam implementirala sva svoja znanja i decenijsko iskustvo u radu kroz NLP edukacije, tibetanski Reiki, energetsko isceljenje…

NA RADIONICI DOBIJAŠ: 

• Inicijaciju za buđenje ženske energije

 

• Tehniku za podizanje ženske energije

 

• Tehnike za balans muške i ženske energije u nama

 

• Korisne alate za prihvatanje svog tela i svoje ženstvenosti 

 
 

• Tehnike kako da bolje komunicirate sa svojim partnerom ili pronađete novog

 

• Uputstva kako da kroz ovu energiju sa lakoćom ostvarite svoje ciljeve

OVE MOĆNE TEHNIKE TI POMAŽU I DA REGULIŠEŠ:

• Menstrualne tegobe

 

• Migrene

 

• Hormonalne disbalanse

 

• Probleme sa štitnom žlezdom

 

• Gojaznost

 

• Pomažu telu da se pripremi za trudnoću

 

• Oslobađaju od stresa

KOME JE RADIONICA POTREBNA?

Radionica je namenjena svim ženama koje žele da uspostave telesni i emocionalni balans.

Radionici mogu da prisustvuju sve žene, bez obzira na dob, fizičku spremnost ili stepen duhovnog razvoja jer su tehnike razumljive svima.

3 DRŽAVE

5 GRADOVA

700+ ŽENA

ŠTA KAŽU MOJE DRAGE POLAZNICE

UPOZNAJ ME

 

Lava Nikolić – Internacionalni NLP Trainer, Coach, Reiki Master učitelj i učitelj Meditacije.

Jedan od osnivača kompanije za podršku ličnom i profesionalnom uspehu “Energy House”).

Diplomirani filolog za engleski jezik i književnost. Znanje je stekla od najvećih svetskih stručnjaka NLP-a, Reikija, i eksperata u oblasti energetskog rada sa ljudima kao što su Tom Best, Bernd Isert, Charles Faulkner… Zajedno sa Dr Darkom Cvetkovićem autor je Energy Fit koncepta.

SAZNAJ VIŠE

GDE I KADA?

Radionica će biti održana ONLINE 20. oktobra 2020. godine od 17.30 h na platformi WebinarJam i možeš joj prisustvovati gde god da si, važno je samo da imaš internet konekciju.

VAŽNO: Učešćem na ONLINE radionici stičeš mogućnost da BESPLATNO pohađaš radionicu UŽIVO u Beogradu, Nišu ili nekom drugom gradu za koje će datumi biti objavljeni nakon što se steknu uslovi za normalno okupljanje.

Kada popuniš prijavu, koja nije obavezujućeg karaktera, na mejl ćeš dobiti sve instrukcije o načinu praćenja radionice i načinu uplate kotizacije.

CENA RADIONICE: 50 EVRA

Za sve dodatne informacije o radionici možeš da nas kontaktiraš mejlom na info@nlpenergyhouse.com ili nas pozovi +381 69 15 25 888 (Ana Petrović).