VIŠE

Energy House i opština Tivat organizuju trening „Komunikacione vještine“

Opstina Tivat i Energy House, trening, komunikacione vještine

Kompanija Energy House i Sekretarijat za ekonomski razvoj i preduzetništvo opštine Tivat organizuju trening „Komunikacione vještine“ za rukovodeći kadar ugostiteljskih i hotelijerskih preduzeća u Tivtu.

Trening će biti održan 9. i 10. oktobra od 9 do 15 časova, u prostorijama opštine Tivat.

Prema rečima Milice Lave Nikolić, jednog od osnivača Energy House-a i trenera na edukaciji, cilj ove strateške saradnje jeste da svi ugostitelji i hotelijeri u Tivtu i Crnoj Gori, koji to žele, savladaju veštine vrhunske komunikacije i tako dodatno poboljšaju svoje poslovne rezultate.

– Učesnici će imati priliku da nauče kako funkcioniše proces svake komunikacije, kako da uspostave „raport“ sa klijentima i saradnicima na svim nivoima – odnos uzajamnog poštovanja i poverenja, kako reprezentativni sistemi današnjice (vizuelni, auditivni i kinestetički) utiču na njihovo ponašanje, kako da pravilno postavljaju važne profesionalne ciljeve i na taj način dugoročno podignu standard poslovanja – objašnjava Lava Nikolić.

– Opština Tivat, čija je primarna grana privrede turizam, prepoznala je važnost ulaganja u ljude koji se bave ovim vrlo zahtevnim poslom. Zahvaljujemo Petru Vujoviću, sekretaru Sekretarijata za ekonomski razvoj i preduzetništvo jer je inicirao čitavu ovu ideju. Čast nam je što kao kompanija možemo da pomognemo. Ovo je samo početak saradnje Energy House-a i opštine Tivat. Već su u pripremi novi zajednički projekti – dodaje Dragana Ghana Knežević, izvršni direktor kompanije Energy House za Crnu Goru i trener na edukaciji.

Kako naglašava, celokupni trening planiran je po kurikulumu IANLP-a, Internacionalne Asocijacije NLP sa sedištem u Švajcarskoj (www.ia-nlp.org).

– Nakon ovog dvodnevnog treninga, svi polaznici imaće priliku da nastave devetomesečnu internacionalno sertifikovanu edukaciju NLP Practitioner koji počinje u Tivtu 27. oktobra i Podgorici 24. novembra, a koju kompanija Energy House zbog velikog interesovanja za NLP organizuje treću godinu za redom- poručuje Dragana Ghana Knežević.

Standardna cena treninga iznosi 148€ po osobi. Kompletne troškove za prvih deset prijavljenih učesnika snosi Sekretarijat za ekonomski razvoj i preduzetništvo opštine Tivat.

Iz opštine poručuju da prijave za prvih 10 učesnika traju do petka, 5. oktobra 2018. godine, putem e-maila: preduzetnistvo@opstinativat.com ili na broj telefona 032/661-309. Nakon navedenog datuma svi zainteresovani mogu da se prijave na e-mail infomne@nlpenergyhouse.com ili pozivom na broj telefona: +382 67 367 390 (Dragana Ghana Knežević).

Treneri na edukaciji biće Milica Lava Nikolić i Dragana Ghana Knežević.