VIŠE

Energy House sertifikovao prvu generaciju NLP trenera

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0046a

Oni su osetili da je došlo vreme da strast prema NLP -u pretoče u profesiju. Nakon šest meseci intenzivnog rada, osam modula i diplomskih radionica, kompanija Energy House sa ponosom ističe da je internacionalno sertifikovala prvu generaciju NLP trenera – njih 17.

Neki su se na taj put odlučili da bi podržavali ljude u njihovom ličnom razvoju, neki da bi inspirisali, da bi bili pokretači promene, drugi da bi u biznis svet doneli znanja i iskustva koja vode ka uspehu, treći da bi svoj postojeći životni poziv podigli na veći nivo.

Jedno je ipak svima zajedničko – usudili su se da slede svoje snove.

Čestitamo im jer su izabrali ovu plemenitu profesiju i odlučili da je šire dalje.

Na svečanoj dodeli sertifikata u Beogradu bilo je, naravno, emotivno jer su mnogi treneri na svom NLP putovanju zajedno još od Practitioner edukacije.

Kako je istakla Milica Lava Nikolić, koja je zajedno sa Darkom Cvetkovićem edukovala prvu generaciju NLP trenera u Energy House-u, svaki trener je izgradio svoj stil predavanja.

„Kada smo Darko i ja odlučili da pokrenemo ovu edukaciju vodili smo se idejom da okupimo NLP trenere koji istinski žive ono što predaju, koji svakodnevno rade na napretku i balansu svog ličnog i profesionalnog života, doprinose društvu u kojem žive i koji su ostvarili i ostvaruju svoje snove. Presrećni smo jer smo u tome uspeli i ponosni na sve sertifikovane trenere. Uvereni smo da će svoj posao raditi iskreno i sa ljubavlju, kao i mi“, kaže Milica.

Delimo sa vama delić atmosfere sa sertifikacije

Foto: Alex Dmitrović

Dodela sertifikata

Još malo fantastične atmosfere 🙂