VIŠE

Energy House: Zašto je tim ključ uspeha

 

Decembar je veoma važan mesec za Energy House. To je naše vreme u kome se okuplja ceo tim kako bi osnažio sve one vrednosti na kojima se temelji rad naše kompanije. Tada zajedno posmatramo i procenjujemo svoj napredak u proteklih godinu dana. Sumirajući sve ciljeve koje smo u toj godini ostvarili i one ciljeve koji od nas traže da budemo strpljivi, zaokružujemo jedan važan deo svog zajedničkog rada. Tada na red dolaze i nove ideje koje su nam se javile u međuvremenu. One postaju deo plana koji detaljno pripremamo za narednu godinu postavljajući nove i veće ciljeve.

Kako bismo u timu nastavili da održavamo dobru energiju, svaki Team planning počinjemo nekim interesantnim aktivnostima. Paintball je ono što nas je podsetilo na jednu od najvažnijih stvari u našem poslu. Smeh i dobra zabava dok kreiramo velike stvari je ono bez čega ne bismo mogli da unosimo dobru energiju u svaki naš projekat.

Na timskim i pojedinačnim sastancima smo se pozabavili detaljnom organizacijom firme i utvrđivanjem pozicija koje će doneti još veću produktivnost u svemu što radimo. Svaki tim je snažan koliko i svaka pojedinačna karika u njemu. Zbog toga mi biramo da budemo podrška jedni drugima kada god je to potrebno.

Dobro raspoloženje koje vlada tokom svakog našeg Team planninga je dobro i zabeležiti. Upravo zbog toga smo posetili foto studio i još bolje se zabavili na novogodišnjem snimanju. Fotografija zaista uspe da zabeleži svaki detalj osmeha i da upije sećanje na dobro druženje i lepe trenutke.

Ono što negujemo kroz naš rad i što istaknemo na ključno mesto svakog našeg Team planinga jesu naše vrednosti. Kroz uzajamnu PODRŠKU, dobru KOMUNIKACIJU, ISKRENOST i ODGOVORNOST mi iskazujemo POŠTOVANJE jedni drugima. Dok poštujemo AUTENTIČNOST svakog od nas, mi uzdižemo SLOBODU i širimo LJUBAV. Dobrom ORGANIZACIJOM i KONKRETNIM delanjem mi održavamo svoje STANDARDE u kvalitetu svog rada i svojih postupaka. Sve ovo je ono što naš tim čini jakim i jedinstvenim, a ono što nas vodi ka našem cilju jeste naša POVEZANOST SA SVRHOM, da i vas i nas inspirišemo na velike stvari!

Tamara Radosavljević, NLP trener i Coach Energy House-a