VIŠE

Ivana Blečić

Ivana Blečić je NLP trener, magistar ekonomskih nauka, odbojkašica – nekada aktivna, a zauvek zaljubljena u ovaj divan sport. Majka je dva dečaka i duboko veruje da je porodica ključ sreće za svakog pojedinca.

 

Prve uvide vezane za timsku saradnju i važnost grupne dinamike i komunikacije sticala je na odbojkaškom terenu i u svojoj mnogočlanoj porodici. Zatim je kroz formalno obrazovanje stekla teorijska znanja o menadžmentu, koja je kasnije uspešno prenosila na mlađe generacije kao asistent saradnik na Fakultetu organizacionih nauka, Univerzitetu Megatrend i Univerzitetu Singidunum.

 

Praktično iskustvo gradila je na različitim menadžerskim pozicijama u kompanijama Dinamik Centar, AK Kompresor i Merkur International.  Poslednjih 8 godina vodila je timove na pozicijama: menadžer kvaliteta,  customer care manager, direktor prodaje, direktor postprodaje i na poziciji generalnog direktora.

 

Liderska uloga ju je pratila kroz život i karijeru, pa je rad sa pojedincima koji imaju liderski potencijal  i željni su da ga razvijaju kroz liderski koučing oblast u kojoj se specijalizovala.

 

Kako duboko veruje da je neprekidno učenje vrednost koja je vodi kroz život, a znanje resurs koji nas usmerava i određuje, pohađala je mnogobrojne edukacije i treninge a i mnoge od njih i sama izvodi.

 

Energična je,  kreativna i aktivna sa izraženim fokusom i verom u pozitivne ishode – „jer ako nije srećan, onda i nije kraj, zar ne?“

 

Uživa u čitanju, pisanju poezije i kretaivnoj razmeni sa ljudima. Najlepše provedeno vreme za nju je uz porodicu i prijatelje, a sport je neizostavni začin dobre zabave.

 

Voli ljude i veruje da su svi oni suštinski dobri. Najveće profesionalno priznanje za nju je kada ima priliku da im bude podrška na putu promene i razvoja. Ivana kaže da je njena svrha oduvek bila da uči, razvija i podržava pojednce i timove i da je to spoznala od najranijeg detinjstva.

 

Kao svoju najvažniju i najodgovorniju ulogu vidi upravo da sve što zna i u šta veruje sa puno ljubavi prenese svojim sinovima.

Želiš li da postaneš vladar svog života? Započni promenu sa nama!