VIŠE

KAKO SE ZALJUBITI PONOVO

KAKO SE ZALJUBITI PONOVO

Da li ste nekada vozili bicikl? Sigurno jeste. Onda znate da je  potrebno da konstantno okrećete pedale da biste stigli negde. Šta će se desiti ako neko vreme okrećete pedale i onda stanete? Bicikl polako usporava, ako uskoro ne krenete da okrećete, bicikl će na kraju stati.

Tako je i u ljubavi. Kada se zaljubimo i želimo da osvojimo neku osobu, mi okrećemo pedale najbrže što možemo, uložimo sav svoj trud i energiju u to. Imamo jasan cilj, da se ta osoba zaljubi u nas. Vidimo sebe kako smo srećni sa njom. I onda se desi ljubav, zajedno smo i sve je lepo, leptirići u stomaku. I dalje okrećemo pedale, energično i snažno, imamo jasan cilj da se venčamo i dobijemo potomstvo, to smo želeli celog svog života. Ostvarili smo svoje snove i krenemo da podrazumevamo tu našu ljubav, da je uvek tu i da će uvek biti tu. U momentu preuzme nas trka za nekim drugm “bitnijim” stvarima i prestanemo da okrećemo pedale, jer imamo pametnija posla. Da zaradimo novac za stan, novu kuću, novi auto, da nađemo nove klijente, da deci obezbedimo najbolje školovanje. Naš cilj u ljubavi zaboravljamo, zaboravljamo sitnice koje znače, da obradujemo, nasmejemo voljenu osobu,  samo da joj damo do znanja da mislimo na nju. Ljubav koja nas je pokretala na niz predivnih stvari. Ljubav koja nas je motivisala da budemo bolji ljudi, da napredujemo. Zaboravili smo na nju, stavili je na čekanja. Previše nam se stvari podrazumeva. Treba da damo podršku, treba da razumemo, treba da pomognemo, a da li treba da bezuslovno volimo?

Dobra vest je da se vožnja bicikle nikada ne zaboravlja. Kada ste jednom naučili da vozite, moći ćete uvek. Takva je i ljubav. Ako ste jednu osobu nekada voleli, ako vam je bila sve na svetu, može ona to biti opet. Postoji tu jedna mala caka, moramo da želimo da se zaljubimo ponovo u tu osobu. Iako je trenutno samo vaš cimer, ili partner u projektu odgajanja dece ili razvoja karijere.

Setite se šta ste nekada uradili da je osvojite i ponovite to.

Šta vas sprečava da ponovo osetite onu bezrazložnu sreću i prelepu jezu koja vas prolazi kada pomislite na voljenu osobu? Šta vas sprečava da sada pronađete lepotu u vezi svojih snova? Razbijte svoje predrasude, razbijte svoje strahove, vratite se kroz vreme i ponovo budite ono što ste nekada bili za ljubav svog života.

Kupite poklon bez razloga, obucite se lepo, uradite nešto ludo i neočekivano, dajte kompliment. Pokažite, recite i napravite nešto da oseti vašu ljubav.

Iskažite svoja osećanja bez bojazni i oslobodite sve što nosite u sebi.

Ljubav je ta koja gradi, podiže, motiviše i stvara.


Inspirisani ljubavlju, stvorili smo Šaptač Ljubavi. 🙂


saptac-obaPlaner „Šaptač Ljubavi“ vas podržava da zavolite sebe i na taj način privučete u svoj život harmoničan odnos sa svojim partnerom. Ukoliko nemate partnera, Šaptač Ljubavi vam omogućava da ga opišete, a ukoliko ga imate, onda da unapredite vaš odnos.

Za više informacija, kliknite ovde.