VIŠE

Marija Nemec

Marija Nemec je sertifikovani NLP trener i edukator u oblasti komunikacije i stranih jezika.

Od kako je bila mala uživala je da uči, i tako je ostalo i do dana današnjeg, zbog čega za sebe kaže kako je jedna od najvećih entuzijasta koncepta celoživotnog učenja. Duboko veruje u snagu i moć ljudskog potencijala i pozitivne promene koje on može da unese u život onda kada se pokrene. Njena svrha je da pomogne i podrži ljude da osveste svoje potencijale, a onda ih razvijaju, usavršavaju i svakog dana slobodno žive u skladu sa svojom svrhom.

Marija smatra da najviše rastemo onda kada iskoračimo iz sopstvene zone komfora, pa je tako većinu svojih najvrednijih iskustava stvorila van Srbije. Veruje da svoje vidike najviše možemo da proširimo putujući i da je najveće znanje putovanje, i zato je jedan deo života provela živeći u Indiji, Španiji i Nemačkoj. Dok je živela u inostranstvu radila je za internacionalne organizacije i kompanije, a takođe je učestvovala u organizaciji i sprovođenju internacionalnih edukativnih i multikulturalnih projekata.

Završila je osnovne studije na Filološkom fakultetu, a master na Fakultetu organizacionih nauka. Pošto veruje da je neformalno obrazovanje isto tako važno kao formalno, pohađala je, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, mnoge radionice, seminare, predavanja i kurseve na temu psihologije, učenja, obrazovanja, komunikacije, javnog nastupa, i liderstva.

Marija je do sada edukovala stotine ljudi u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, uključujući oblasti interpersonalne komunikacije, transverzalnih veština, motivacije, timskog rada, liderstva i stranih jezika.

Govori pet jezika: srpski, engleski, španski, nemački, i italijanski.

Želiš li da postaneš vladar svog života? Započni promenu sa nama!