VIŠE

Milica Lava Nikolić na Energize Me Weekend-u: Reiki vraća ljude u životni balans

Milica Lava Nikolić na Energize Me Weekend-u: Reiki vraća ljude u životni balans

Milica Lava Nikolic, magazin Lepota i zdravlje, Energize Me Weekend

Foto: Mladen Sekulić

Naš Reiki master učitelj i internacionalni NLP trener i coach, Milica Lava Nikolić, učestvovala je na poziv magazina “Lepota i zdravlje” na Energize Me Weekend-u u Beogradu na kojem je održala Reiki radionicu za dame.

Lava je upoznala učesnice radionice sa dobrobitima Reikija i naučila ih kako da zablistaju punim sjajem jer ova metoda oslobađa od stresa, puni pozitivnom energijom, štiti od negativnosti i omogućava nam da budemo srećni i samim tim zdravi i uspešni.

Dame su bile oduševljene radionicom pa su Lavi, sve do jedne, na kraju poklonile zagrljaj zahvalnosti.

„Utisci sa radionice su fenomenalni. Žene su bile vrlo otvorene, postavljale su pitanja i potvrdile da je ovo okupljanje zaista bilo potrebno. Ideja magazina “Lepota i zdravlje” je divna i meni je jako drago što sam učestvovala na Energize Me Weekend-u jer ljudima danas očigledno fali energija. Mnogi su postali negativni, žive u strahu. Reiki u tom smislu može mnogo da ih podrži, da se otvore i napune pozitivnom energijom, da se zaštite. Srce mi je puno kada vidim koliko se ljudi sve više okreće duhovnosti i potrazi za pravim načinom kako da svoje telo i um dovedu u balans i žive harmoničnim životom”, izjavila je Lava nakon radionice za magazin “Lepota i zdravlje”.

Izvor: Lepota i zdravlje