VIŠE
 

Neuro Lingvističko Programiranje je izuzetno moćna metodologija koja ima odličan recept za komunikaciju kao i za razvoj i unapređenje performansi u svim životnim oblastima. Metodologija koja vam otkriva jednostavnost života, rada i razvoja.

 Set radionica “Oblikuj svoj život” baziran je na tehnikama NLP-a i tu je da vas podrži u ličnom razvoju i prepoznavanju korisnih i nekorisnih životnih obrazaca.

Postavite svoje ciljeve, otkrijte svoje mehanizme ponašanja i unapredite sebe u raznim aspektima kroz setod 8 radionica sledećim temama:

4

MESECA

8

RADIONICA

24

SATI TRENINGA

1. POZITIVNO MIŠLJENJE

Želite da promenite nekoga u svojoj okolini? Na žalost tu vam NLP ne može pomoći. NLP vam pruža saznanja kako da sami, svesno utičete na sebe i na svoje emotivno stanje tako što menjate način na koji vidite svet oko sebe.

2. REPREZENTATIVNI SISTEMI

NLP na mnogo načina doprinosi boljoj i jednostavnijoj komunikacijii. Vrlo učinkovit način povećavanja vašeg razumevanja samih sebe i drugih jeste poznavanje reprezentativnih sistema. Reprezentativni sistemi su načini na koji mi primamo, čuvamo i označavamo informacije. Postoji pet modela i to: vizuelni (V), auditivni (A), kinestetički (K), olfaktorni (O) i gustativni (G).

3. KREIRAJ SVOJU BUDUĆNOST

Kroz pozitivno razmišljanje prilikom vizualizacije stvaraju se pozitivni utisci u svesti i podsvesti, postiže se konstruktivan, optimističan stav, a time i veće zadovoljstvo. Vizualizacijom cilja možemo da nerealnost prebacimo u realnost. Kroz NLP metode postavljanja ciljeva, otklanjate blokade i nekorisna uverenja koja imate u sebi i otvaraju vam se mogućnosti za ostvarenje vaših potencijala.

4.  VREDNOSTI I UVERENJA

Koliko ste puta sebi rekli ne mogu ovo, ja nisam za to, ne ja nikako ne mogu da uradim to kao on. Kakav bi vaš život bio da to niste sebi govorili? Kakav bi vaš život bio danas da ste rekli sebi: Ja mogu ovo i ja jesam baš za to. Da, ja mogu da uradim to za sebe. Na našem putu kroz život vode nas naša uverenja i vrednosti. Postoje dobra – podržavajuća uverenja koja nam daju krila i loša-ograničavajuća uverenja koja nas usporavaju.

5. i 6. ODGOVORI NA PRIGOVORE

Prilikom priče ili davanju mišljenja o nekom događaju mi brišemo neke detalje, sasvim moguće da malo izvrnemo sliku ili generalizujemo na osnovu stava sredine ili stvorenih stereotipa. Postavljajući precizna pitanja imamo mogućnost da spoznamo dubinsko saznanje i uverenje. Kada preciznim pitanjima raščlanimo svoju ili izjavu sagovornika dolazimo do preciznog i jasnog odgovora.

7.  JEDNOSTAVNO JE OSLOBODITI SE STRESA

Verovatno znate i dobro je da znate šta je to što u vama izaziva stres. Verovatno vam je tada i jednostavnije da predpostavite koja će vaša reakcija biti. NLP ima neke vežbe koje vam mogu biti od koristi da sledeći put odreagujete na vama korisniji način i pomognu vam da budete mirniji. Ako dozvolite sebi da sagledate problem iz više perspektiva i postavite sebe u tuđe cipele, tada vam problem možda više i ne izgleda kao problem.

8. SERTIFIKACIJA

Poslednja radionica vašeg uzbudljivog putovanja posvećena podsećanju na put razvoja i učenja koji ste prošli.

Želiš li da postaneš vladar svog života? Započni promenu sa nama!