VIŠE
 

Prvi korak ka PROMENI je ODLUKA! Kada tu odluku donesemo i krenemo u ostvarenje naših ciljeva važno je da imamo okruženje koje nas podržava.

Iskreno, svakome od nas se desi da negde neočekivano zastanemo i upravo zato nam je potrebna prava podrška da prevaziđemo tu prepreku. Na poslu, u porodici, ljubavi, društvenom životu, obrazovanju, gde god…

Kao internacionalni NLP trener, Coach i Reiki master učitelj pomogla sam mnogim ljudima da žive život baš kakav žele.

Ukoliko si odlučio(la) da se pokreneš, otkloniš probleme koji te muče i ostvariš svoje lične ili profesionalne ciljeve OD SRCA TI ŽELIM DOBRODOŠLICU u OnLine coaching radionice.

Kako ti se čini prilika da gde god se nalaziš i u bilo kom trenutku, jednim klikom, dobiješ podršku koja ti je potrebna?

Prijavi se odmah, postani član grupe „OnLine coaching radionice sa Lavom“ i započni proces promene koji traje 4 meseca. Svakog meseca dobićeš:

Nova, 4. grupa počinje 1. juna! Radionice se objavljuju svakog 1. i 15. u mesecu u 18 časova.

Radionica 1

Radionica 2

Radionica 3

Radionica 4

Radionica 5

Radionica 6

Radionica 7

Radionica 8

GRATIS Radionica 9

Kako funkcioniše koncept „OnLine coaching radionica“?

Nakon što se prijaviš dobićeš mejl sa uputstvom za plaćanje i link ka zatvorenoj grupi na Facebooku gde će snimljene radionice biti objavljivane svakog 1. i 15. u mesecu u 18 h. Svaka radionica će biti dostupna u grupi mesec dana od dana objave i moći ćeš da je pogledaš kad god tebi odgovara i gde god se nalaziš.

 

Cena je zaista pristupačna i iznosi samo 1.500 dinara mesečno, odnosno 15 evra za uplate iz inostranstva.

 

Kada pošalješ dokaz o uplati članarine za 1. mesec na e-mail coachingradionice@nlpenergyhouse.com  dobićeš pristup Facebook grupi koji traje mesec dana. Nakon isteka prvog meseca uplatom članarine za sledeći mesec obnavljaš članstvo u grupi i nastavljaš proces.

POSTANI ČLAN GRUPE KOJA ĆE BITI TVOJA DNEVNA PODRŠKA I MOTIVACIJA!

 

Online radionice sam kreirala nakon sugestija divnih ljudi koji me uživo, svakog radnog dana u 6h ujutru prate na Facebooku kroz moju autorsku motivacionu emisiju #USUDISE, kao i zadovoljnih posetilaca grupnih Coaching radionica koje redovno držim u Beogradu.

 

Želja mi je da sada, u svakom trenutku, na svakom mestu, možemo zajedno da radimo na svom ličnom razvoju!

Radujem ti se od srca!

Milica Lava Nikolić

International NLP trainer, Coach i Reiki Master učitelj