Online NLP Practitioner kurs - Uspeh svima dostupan!

  • Želiš da prestaneš da se ustručavaš u komunikaciji sa ljudima?  
  • Da znaš kako da uvek budeš dobro bez obzira na okolnosti?  
  • Da prestaneš sa izgovorima i najzad sebe staviš na 1. mesto?  
  • Da postaviš prioritete u svom životu, prestaneš da se cenjkaš i prihvatiš sopstveni uspeh?  
PRIJAVI SE ZA ONLINE NLP KURS 


NLP edukacija koja više od 30 godina važi za vodeću metodologiju ličnog i profesionalnog razvoja u celom svetu konačno ONLINE na našem jeziku!  

Zbog velikog interesovanja širom regiona za Neuro-lingvističko programiranje, kompanija Energy House prva je na našim prostorima omogućila da svako ko to želi, bez obzira gde se nalazi, upiše online NLP Practitioner kurs na našem jeziku i nauči najbolje NLP tehnike.  

Želiš podršku 24/7 da ostvariš uspeh u oblasti ličnog, profesionalnog i duhovnog razvoja? 

NA PRAVOM SI MESTU!

Šta ćeš dobiti na ovom kursu?

UNAPREDIĆEŠ KOMUNIKACIONE VEŠTINE

MOTIVISAĆE TE DA OTKRIJEŠ ŠTA ŽELIŠ U ŽIVOTU I KAKO DA TO OSTVARIŠ

POSTAVIĆEŠ SVOJE CILJEVE PO RECEPTU NAJSUPEŠNIJIH LJUDI ŠIROM SVETA

PROGRAMIRAĆEŠ SEBE NA USPEH

UNAPREDIĆEŠ LIDERSKE I PRODAJNE VEŠTINE

POSTAĆEŠ FLEKSIBILNIJA OSOBA SA VIŠE SAMOPOUZDANJA


Naravno, ovo su ključni benefiti i osetićeš ih u 3 navažnije životne oblasti: porodica, posao i duhovni razvoj. Ipak, iskustva naših polaznika širom regiona iznova i iznova proširuju ovu listu jer je ključ edukacije: PROMENA NA BOLJE u gotovo svim segmentima života.

Čeka te 29 video modula, interaktivna Online platforma, podrška trenera i polaznika.

Zašto je Online NLP Practitioner kurs baš za tebe?

• Zato što želiš da ovu edukaciju pohađaš kada tebi odgovara. • Zato što sve materijale možeš da slušaš koliko god puta želiš i tako utvrdiš i još bolje primeniš sva stečena znanja. • Zato što u mestu gde živiš ne postoji LIVE NLP trening. • Zato što ti je vrlo važna cena edukacije.  

U čemu je razlika između standardnog i Online NLP Practitioner treninga?

  •  Standardni NLP Practitioner trening po kurikulumu Internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj (IANLP), čiji je Energy House član, traje oko 9 meseci, jedan vikend mesečno i održavamo ga samo 2 puta godišnje u nekoliko gradova.  
  •  Online trening počinje onda kada ti želiš, traje koliko tebi odgovara i omogućava da kao polaznik prođeš više puta kroz važne vežbe, procese, tehnike i tako još brže usvojiš nova znanja.  
  •  Naravno, uvek možeš da nam se pridružiš na LIVE NLP Practitioner treningu u gradu u kom ti odgovara i cena UŽIVO edukacije se tada umanjuje za cenu završene ONLINE edukacije.  

 

Ko su treneri na kursu?

Lava Nikolić

Darko Cvetković

Lava Nikolić i Dr Darko Cvetković su internacionalno sertifikovani NLP treneri i Coach-evi sa decenijskim iskustvom i stotinama klijenata u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Švedskoj.  

Kroz kompaniju Energy House, čiji su osnivači, sertifikovali su 23 NLP Practitioner grupe, odnosno više od 500 ljudi, kao i 17 NLP trenera i 14 NLP coacheva.  

Nakon brojnih zahteva klijenata da pokrenu i Online NLP edukaciju odlučili su da je učine dostupnom baš svakome.  

Kako izgleda kurs?

Kurs se sastoji od 29 video modula u kojima se kroz konkretne tehnike, uputstva i praktične primere i zadatke obrađuju najvažnije NLP tehnike i alati.

1. Uvod 2. Šta je NLP i stubovi NLP-a 3. NLP Komunikacioni model 4. NLP Aksiomi 1 5. NLP Aksiomi 2 6. Raport 7. Kalibriranje 8. Kongruentnost 9. Pokreti očima 10. Reprezentativni sistemi 11. Sidrenje 12. Metamodel 13. Karakteristike nesvesnog uma i Milton 14. Feedback 15. Tri perpsektive  

16. Refreaming 17. Ciljevi 18. Timeline 19. Submodaliteti 20. Raspremanje sadašnjosti 21. Programiranje cilja na vremenskoj liniji 22. NLN nivoi 23. Modelovanje 24. Vrednosti 25. Uverenja 26. Kriva promene i dramski trougao 27. Metaprogrami 28. Creating A Future History 29. Diznijeva strategija kreativnosti  

PREUZMI DETALJAN KURIKULUM KURSA