VIŠE

PRESENTATION SKILLS

[mk_page_section bg_image=”https://nlpenergyhouse.com/wp-content/uploads/2017/03/test-01-large.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center top” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_loop=”false” bg_gradient=”vertical” video_color_mask=”rgba(255,255,255,0.7)” gr_end=”#ffffff” video_opacity=”1″ margin_bottom=”-95″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” el_class=”gradient-mask-section” sidebar=”sidebar-1″]

[/mk_page_section][mk_page_section video_loop=”false” section_layout=”right” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_ornamental_title tag_name=”h1″ text_color=”#444444″ font_family=”none” font_size=”32″ txt_transform=”uppercase” ornament_style=”norman-short-double” nss_align=”center” ornament_color=”#444444″ margin_bottom=”30″]PRESENTATION SKILLS[/mk_ornamental_title]

final 2O EDUKACIJI:

Dešava vam se da tokom prezentacije imate tremu? Niste sigurni kako najbolje da struktuirate svoju prezentaciju? Dešava vam se da ne uspevate da pokrenete publiku? Za vas smo pripremili trodnevni workshop kreiran po receptu vrhunskih prezentatora.

Ukoliko želite da budete prezentator koji pokreće energiju, na najbolji način prenosi svoje znanje i osvaja scenu, ovo je prava edukacija za vas!

Edukacija je namenjena svima koji koordinišu timove, redovno vode sastanke, drže razne obuke, rade edukacije ili poslove iz oblasti konsaltinga, rade u direktnoj prodaji, kao i svima koji prosto žele da unaprede svoje prezentacione veštine i postanu vrhunski prezentatori.

PREDAVAČI:

Ovaj workshop kreirali su internacionalni NLP  treneri Milica Lava Nikolić i Darko Cvetković iz svog dugogodišnjeg iskustva u radu sa malim grupama pa sve do velikih od nekoliko stotina ljudi. Osnivači su kompanije NLP Energy House koja postoji u 3 zemlje i podržava privatni i poslovni razvoj velikog broja ljudi.

Prezentacione veštine učili su od najvećih svetskih trenera poput Tom Besta, Charles Faulknera, Bernd Iserta i drugih.

BENEFITI:

Tokom ova tri dana, naučićete kako da:

*kao prezentator budete prisutni i puni samopouzdanja
*najbolje prenesete svoje znanje
*struktuirate svoju prezentaciju po sistemu vrhunskih prezentatora
*uključite svoju publiku i pokrenete je
*budete zabavni i dinamični
*postanete vrhunski prezentator

KADA I GDE?

Workshop se održava na Kopaoniku u hotelu “Junior” od 7. do 9. jula i za naše polaznike imamo posebne pogodnosti, kao i programe zabavnog karaktera i nakon radionice.

Radionica traje tri dana i to u petak od 15:00-19:00h, kao i subotu i nedelju od 9:00-15:30h.

KOTIZACIJA I REZERVACIJA:

Do 15. juna aktivan je popust od 20% i cena iznosi 262€.
Nakon 15. juna kotizacija je 332€.

Broj mesta je ograničen na 30, pa prilikom prijave je obavezna uplata rezervacije u iznosu od 100€.
Prijave se zatvaraju za 7 dana ili ranije prilikom popunjenosti kapaciteta.

SMEŠTAJ:

Hotel “Junior” je pripremio posebne pogodnosti za naše polaznike, pa cena 2 noćenja sa punim pansionom iznosi 56€ po osobi.
Ovo je takođe i dobra prilika da uživate u prirodi, pa možete povesti i članove vaše porodice. Dok vi boravite na treningu, za njih Kopaonik i hotel nude raznovrsne sadržaje. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1000 din po noćenju.

Na raspolaganju vam je opcija i da smeštaj sami obezbedite na drugom mestu, ukoliko vam je ta opcija praktičnija.

DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:

Putem telefona na +381 69 15 17 888 ili na mail info@nlpenergyhouse.com

[/mk_page_section][mk_page_section bg_image=”https://nlpenergyhouse.com/wp-content/uploads/2016/09/konsultacije-bg.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_loop=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″]
[mk_ornamental_title text_color=”#444444″ font_family=”none” font_size=”32″ txt_transform=”uppercase” ornament_style=”norman-short-double” nss_align=”center” ornament_color=”#444444″ margin_bottom=”30″]ZAKAŽI BESPLATNU KONSULTACIJU[/mk_ornamental_title][mk_button dimension=”flat” size=”medium” url=”https://nlpenergyhouse.com/website/kontakt/” align=”center” animation=”bottom-to-top”]KONTAKT[/mk_button]
[/mk_page_section]