VIŠE
 

MAJSTORSTVO U ENERGETSKOM RADU, POVEZIVANJE SA SVOJIM ISTINSKIM, VIŠIM SOPSTVOM

Već dugo praktikujete Reiki i spremni ste da omogućite najveći protok energije? Treći stepen je namenjen ljudima koji žele da održavaju najveću frekvenciju  i konstruktivno utiču na pozitivne promene u okruženju.

Biti majstor u bilo čemu je velika stvar. Biti Majstor Reikija znači biti majstor u svim aspektim života. Sa trećim stepenom rešavate najsuptilnije izazove, lokalno manifestujete ubrzani napredak i postižete globalni uticaj.

Na trodnevnoj edukaciji naučićete:

POVEZIVANJE SA ISTINSKIM JA
PRONALAŽENJE SVOJE SVRHE
RAD SA KRISTALIMA
NAPREDNE TEHNIKE ZA RAD SA LJUDIMA
SKLAD U SVIM ASPEKTIMA ŽIVOTA
NAJVEĆI PROTOK ENERGIJE

Edukacije se najčešće održavaju vikendom i traju 3 dana. Prvog dana se uče i usvajaju nove tehnike Tibetanskog Reikija i završava se sa inicijacijom. Drugog dana se radi praktična primena, vežbanje i uživo usavršavanje dodatnih tehnika. Treći dan se radi posebna praksa u sbrhu povećane efikasnosti.

Radi se u manjim grupama do 8 ljudi kako bi svaki polaznik dobio maksimalnu posvećenost učitelja i imao priliku da postavi sva pitanja. Edukacija je interaktivna i dobijate proprstne materijale i sertifikat o završenom Majstorskom trećem stepenu Tibetanskog Reikija. Osveženje vam je dostupno tokom pauza.
 
 Cena za Majstorski 3. stepen je 300 eura.

Želiš li da postaneš vladar svog života? Započni promenu sa nama!