VIŠE

Silvana Stojanović Louis: Kako sam upoznala najvažniju osobu u mom životu

“Ja sam Silvana Stojanović Louis, samohrani roditelj troje maloletne dece od 2011. godine kada sam ostala bez supruga koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Vlasnik sam Predškolske ustanove “Klincograd” u Beogradu koja nakon dve godine pauze i velikog napora uloženog u novi početak, ponovo radi”.

Ovako sam se predstavila grupi polaznika na prvom modulu NLP Practitioner-a u oktobru 2015. godine. Četiri godine pre toga sam sama pokušavala da nađem odgovore na brojne životne izazove, snagu da nastavim dalje. Nisam razmišljala kako ću obezbediti finansije jer sam znala da je odlazak u Energy House za moje najviše dobro.

Osećaj kada sam stala pred svoju grupu pamtim i dan danas: Dosta je improvizacije života. Vreme je za promene. Vreme je da svoju životnu slagalicu složim kako treba!

I putovanje počinje.

Kada odlučite da radite na sebi, vrlo je važno da imate okruženje koje vas podržava. Okruženje koje razume i želi da bude deo vaše životne slagalice. Energija i podrška trenera Energy House-a bili su pravi “vetar u leđa”. Kada neko živi ono što radi može mnogo lakše da vam pomogne da se rešite svih blokada, pogrešnih uverenja, loše postavljenih ciljeva…

Osam meseci su treneri mene i moju grupu predano usmeravali kako da uz tehnike i alate NLP-a osvestimo sve naše resurse i potencijale, kako da živimo naše snove.

Silvana Stojanovic Louis, NLP Energy HouseTako sam na NLP putovanju upoznala najvažniju osobu u svom životu – SEBE. Možda pomalo zvuči kao kliše, ali verujte, ovo je najvažniji korak, preduslov za svaki istinski uspeh. Da nisam zavirila duboko u sebe ne bi ni osvestila svoju svrhu, pokretača moje sreće – rad sa decom, za decu.

Pitate se možda: Ali time se već bavila, šta je tu novo? E tu je čar. NLP vas nepogrešivo dovede do toga da spoznate sve svoje emocije, osećanja i snove, da budete potpuno iskreni prema sebi i priznate ko ste i šta želite u svom životu. Tako sam ja osvestila da je rad sa decom moj poziv, ali da ga nisam pravilno postavila kao važan životni cilj. A onda vam NLP pruži tehnike i alate kako da to ostvarite i rezultati se nižu. Zato sam nakon Practitionera završila i NLP Master a trenutno se edukujem za NLP trenera.

“Ja sam Silvana Stojanović Louis, ponosna majka troje divne dece – Andreja, Sergija i Ele Mite. Samohrani sam roditelj od 2011. godine koji je uspeo da prebrodi najteže trenutke u svom životu. Osnivač sam i vlasnik Predškolske ustanove “Klincograd” koja danas izuzetno uspešno radi u dva objekta i broji više od stotinu dece. Ja sam Silvana. Ja živim svoj san, radim sa decom, za decu!”

Ovako sam se predstavila grupi polaznika na trenerskom NLP-u, oktobra ove godine.

Od srca vam preporučujem da i vi zavirite u sebe, saslušate svoj unutrašnji glas i ostvarite svoje snove. NLP će vas u tome podržati.

Silvana Stojanović Louis, osnivač i vlasnik Predškolske ustanove “Klincograd”