VIŠE

„Usudi se“ konferencija: Kako smo razbili strahove i pokrenuli stvaralačku energiju

„Hvala za predivna tri dana. Toliko korisnih tehnika za lični razvoj, iskrene podrške trenera i pozitivne energije na jednom mestu. Nemam više snova na čekanju. Svi su sada ciljevi. A ciljevi se ostvaruju“.

Ovo je samo jedna od prelepih poruka učesnika trodnevne konferencije „Usudi se“ koju je Energy House organizovao proteklog vikenda u Vrnjačkoj Banji.

Milica Lava Nikolić koja je zajedno sa Darkom Cvetkovićem autor ove motivacione konferencije objašnjava po čemu se „Usudi se“ konferencija razlikovala od ostalih edukacija naše kuće.

– Atmosfera je bila izuzetna. Toliko divnih ljudi na jednom mestu koji su odlučili da Novu, 2018. godinu započnu spremni, sa jasno postavljenim ciljevima i strategijama kako da ostvare svoje planove. Ono što ovu konferenciju izdvaja od ostalih edukacija Energy House-a je to što su polaznici imali priliku da pored usvajanja tehnika i alata NLP-a za lični i profesionalni razvoj, rade i na osnaživanju duhovnog i fizičkog aspekta njihove ličnosti. Cilj nam je bio da ih dovedemo u balans, da ono što su se usudili za ova tri dana ukorene u sebi na najbolji način. Zato smo pored edukativnog dela organizovali i časove Yoge, meditaciju, jutarnje šetnje… – objašnjava Milica.

Posebno je, kaže, raduje zadovoljstvo polaznika jer je to znak da je konferencija uspela da razbije njihove strahove i pokrene stvaralačku energiju.

– Verujem da će ih Vrnjačka Banja dugo podsećati na to šta sve mogu i koliko toga mogu kada se usude – zaključuje Milica.